ادعای اسرائیل: ترامپ ممکن است بازه زمانی مذاکرات با ایران را تمدید کند انفجار بندر شهید رجایی/ خرابکاری رد شد، اما سهل‌انگاری تأیید شد! دیه جان‌باختگان حادثه بندر رجایی ظرف ۲ روز پرداخت می‌شود گروسی: در تماس دائمی با تهران و واشنگتن هستم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد جدیدترین وضعیت مصدومان حادثه انفجار بندرعباس فاجعه در بندرعباس/ تعداد فوتی‌های انفجار به ۴۶ نفر رسید آغاز اجرای بیمه تکمیلی درمان جدید برای بازنشستگان کشوری از اردیبهشت عزای عمومی فردا در پی حادثه دردناک بندر رجایی پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد پیروزی بیرانوند در دادگاه/ حکم تبرئه صادر شد واکنش پوتین به فاجعه بندرعباس/ پیام تسلیت به رهبر معظم انقلاب کارتال مخالف جذب محرمی: به دنبال مدافع راست اروپایی هستیم! اسامی ۱۰ جانباخته انفجار بندر شهید رجایی اعلام شد خبر مهم امروز ۷ اردیبهشت ماه برای بازنشستگان از نحوه محاسبه افزایش حقوق

این افراد به سازمان انتقال خون مراجعه نکنند

عضو هیئت‌ علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در مورد کسانی که منع اهدای خون دارند، توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۱ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 28
کد خبر: ۲۷۶۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود مردانی فوق‌تخصص بیماری‌های عفونی، با تاکید بر اینکه سازمان انتقال خون برای اطمینان از سلامت خون‌های اهدایی، آنها را غربالگری می‌کند، گفت: بخشی از سلامت خون برای اهدا، صداقت اهداکننده است بنابراین افرادی که رفتارهای پرخطر جنسی دارند، قبل اهدای خون با پزشک مشورت کنند.

وی اضافه کرد: مبتلایان به بیماری‌های خونی مثل هپاتیت ب، هپاتیت سی، ایدز، سفلیس و مالاریا، منع اهدای خون دارند.

مردانی با اشاره به اینکه به نظر می‌رسد منعی برای اهدای خون در بیماران مبتلا به hpv وجود ندارد اضافه کرد: تنها راه انتقال hpv رفتار پر خطر جنسی است بنابراین این ویروس از طریق خون و فرآورده‌های خونی منتقل نمی‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه کادر درمان بدون هیچ مشکلی می‌توانند خون اهدا کنند، اضافه کرد: مبتلایان به فاویسم هم حتماً در فرم اهدا قید کنند که به این بیماری مبتلا هستند.

وی با اشاره به اینکه منع اهدای خون به دلیل انجام تاتو دائمی نیست، گفت: افراد با سابقه انجام تاتو (خالکوبی) حداقل ۶ ماه از اهدای خون معاف هستند.

این فوق‌تخصص بیماری‌های عفونی، به سن مناسب اهدای خون اشاره کرد و ادامه داد: سن مناسب بین ۱۸ تا ۶۵ سال است و مردان هر سه ماه یکبار و زنان هر چهارماه یکبار می‌توانند خون اهدا کنند.

مردانی با اشاره به اینکه خونی که اهدا می‌شود در نجات جان هموطنانمان کمک‌کننده است، افزود: قربانیان حوادث ترافیکی، نوزادانی که نارس به دنیا می‌آیند، مادرانی که زایمان سخت دارند و مبتلایان به سرطان و تالاسمی به خون و فرآورده‌هایی خونی نیاز دارند./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار